• Ankara Antlaşması Vizesi Başvurusu
  • İngiltere Vizesi Başvurusu

İngiltere Turist Vizesi Genel Bilgiler

İngiltere Turist Vizesi, 6 aydan daha az olmak üzere İngiltere’yi ziyaret etmek isteyen kişilerin başvurabileceği bir vize türüdür.

İngiltere Turist (Ziyaretçi) Vizesi için; ilk kez başvuru yapacaklar 6 aylık olmak üzere 1 yıl, 2 yıl, 5 yıl ve 10 yıllık süreler için İngiltere Konsolosluğuna vize başvurusu yapılabilir.  Süreleri farklı olmasına rağmen tüm İngiltere Turist Vizesi ...devamı için »


Çocuk Ziyaretçiler için İngiltere Vizesi

İngiltere Çocuk Ziyaretçi Vizesi herhangi bir ziyaret amacıyla ve kısa süre için ( 6 aydan az süre) İngiltere'ye gitmek isteyenziyaretçiler için başvuru yapılabilecek bir vizedir.

İngiltere Çocuk Ziyaretçi Vizesi herhangi bir ziyaret amacıyla ve kısa süre için (6 aydan az) İngiltere'ye gitmek isteyenlerin başvurabilecekleri bir vizedir. İngiltere ziyaret vizesi başvurusu yapıldığında İngiltere Konsolosluğu, 6 aylık veya 1–2–5–10 yıllık süreyle vize verebilmektedir. ...devamı için »


Akademik Ziyaretçiler için İngiltere Vizesi

Akademik Ziyaretçiler için İngiltere Vizesi, yalnızca İngiltere'de akademik araştırma yapmak isteyen akademisyenler için oluşturulmuş özel bir İngiltere Vizesi türüdür.

Genel Ziyaretçi Vizesi şartlarını taşımakla birlikte Akademik Ziyaretçi Vizesi şartlarına haiz olan akademisyenler İngiltere Akademik Ziyaretçi Vizesi ile Birleşik Krallık’a gidebilirler. Akademik ziyaretçiler bu vizeyi almaları ile birlikte 6 aydan daha uzun süreli olarak İngiltere'de kalabilirler. Bu vize 12 aya ...devamı için »


İngiltere Turist Vizesi ile İngiltere'de Ne Kadar Kalabilirim?

İngiltere turist vizesi, İngiltere'ye kısa süreli ve iş, gezi, tıbbi tedavi, spor ya da sanatsal faaliyetler amacıyla gitmek için başvuru yapılan bir İngiltere Vizesi türüdür.

İngiltere turist vizesi, çeşitli istisnalar haricinde 6 aylık bir zaman dilimi için verilmektedir. Yani ziyaretçiler/turistler İngiltere'de her defasında sadece 6 ay kalabilmektedir. Bu bağlamda vizenizin süresi 1, 2, 5 ya da 10 yıl olsa dahi İngiltere’de 6 ...devamı için »


Detaylı bilgi için İngiltere Ziyaretçi / Turist Vizesi sayfasını ziyaret ediniz »

x

Bizi Takip Edin