İngiltere Turist Vizesi Genel Bilgiler

İngiltere Turist Vizesi, 6 aydan daha az olmak üzere İngiltere’yi ziyaret etmek isteyen kişilerin başvurabileceği bir vize türüdür.

İngiltere Turist (Ziyaretçi) Vizesi için; ilk kez başvuru yapacaklar 6 aylık olmak üzere 1 yıl, 2 yıl, 5 yıl ve 10 yıllık süreler için İngiltere Konsolosluğuna vize başvurusu yapılabilir.  Süreleri farklı olmasına rağmen tüm İngiltere Turist Vizesi başvuruları aynı şartlara tabidir.

Kaç yıllık İngiltere Turist Vizesi başvurusu yapmış olursanız olun, vize tarihinden itibaren başlayan 12 aylık zaman dilimlerinde toplamda 6 aydan daha fazla İngiltere'de kalamazsınız.

Web sitemizde İngiltere Vizesi başvurularında ne türlü şartlar vs. söz konusu olduğu sırasıyla açıklanmakta ve İngiltere turist vizesi başvurusu yapmak için tüm bilmeniz gerekenler sizlere sunulmaktadır.

Detaylı bilgi için İngiltere Ziyaretçi Vizesi sayfasını ziyaret ediniz »

x

Bizi Takip Edin