• Ankara Antlaşması Vizesi Başvurusu
  • İngiltere Vizesi Başvurusu

Uzatılmış İngiltere Öğrenci Ziyaretçi Vizesi Hakkında Genel Bilgiler

Uzatılmış öğrenci vizesi başvurusu yapabilmeniz için ön koşul 6 aydan 11 aya kadar yalnızca dil eğitimi almak niyetinde olmak durumundasınız.

Uzatılmış İngiltere öğrenci ziyaretçi vizesi başvuru şartlarından bazıları, vize başvuru sahibinin veya ona sponsor olacak kişinin maddi yeterliliğinin yanı sıra başvuru yapan kişinin eğitim özellikleri ile İngilizce öğrenmesinin kendisine olumlu katkı yapıp yapmayacağı vb. gibidir.

Ayrıca İngiltere'de ...devamı için »


İngiltere Turist Vizesi Genel Bilgiler

İngiltere Turist Vizesi, 6 aydan daha az olmak üzere İngiltere’yi ziyaret etmek isteyen kişilerin başvurabileceği bir vize türüdür.

İngiltere Turist (Ziyaretçi) Vizesi için; ilk kez başvuru yapacaklar 6 aylık olmak üzere 1 yıl, 2 yıl, 5 yıl ve 10 yıllık süreler için İngiltere Konsolosluğuna vize başvurusu yapılabilir.  Süreleri farklı olmasına rağmen tüm İngiltere Turist Vizesi ...devamı için »


Detaylı bilgi için İngiltere Ziyaretçi / Turist Vizesi sayfasını ziyaret ediniz »

x

Bizi Takip Edin